“Een allround connecting agency”

Al sinds 2009 brengt Friends of the Brands merken op een originele en kwalitatieve manier in contact met de top social influencers in Europa, zoals celebrities, b(v)loggers, topsporters, ondernemers en journalisten.

Dankzij de unieke expertise van het team op het gebied van influencer marketing, zijn wij – écht als geen ander – in staat om merk en social influencers op een inhoudelijke en zeer persoonlijke manier met elkaar te verbinden. En dat zorgt ervoor dat een merkboodschap optimaal en dus uitermate effectief bij miljoenen consumenten onder de aandacht kan worden gebracht.

Dit doen wij via onze twee eigen, innovatieve event formats The Gift Suite en Like My Brand. Daarnaast ontwikkelt en produceert FOTB ook tailormade events en brand experiences in opdracht van derde partijen.

Ons Team

dionne

Dionne Schulf

Dionne Schulf werkte als Algemeen Directeur bij het internationale modemerk Belissima en als Associate Partner bij Management Bureau Montecatini. Dionne is marketing- en communicatie strateeg en fashionista in hart en nieren. Na het afronden van de modeacademie studeerde zij internationaal management aan de HES Amsterdam en bekleedde diverse Directie- en MT- functies bij internationale A-merken in de media, entertainment, mode en uitgeverij. Naast eigenaar van Friends of the Brands is deze resultaatgerichte business mom verantwoordelijk voor alle commerciële directiezaken en marketingstrategieën rondom de events inclusief alle voorkomende onderhandelingen met bedrijven en merken.

kim

Kim Valk

Internationale oriëntatie is er met de paplepel ingegoten, met haar tweetalige opvoeding (Engels / Nederlands) en natuurlijke wander- lust kan het dan ook niet anders dat Kim verantwoordelijk is voor alle zaken die zich buiten de grens voordoen. Los van verdere operationele werkzaamheden overziet zij als Senior Project Manager alle nationale projecten die er lopen en stuurt zij de rest van het team aan. Recht door zee, perfectionistisch en vooral prettig gestoord is wat Kim tot een non-traditionele project manager maakt.

robin

Robin de Vries

Op haar 19e begon Robin bij Friends of the Brands als stagiaire, maar binnen enkele maanden groeide zij uit tot Project Manager met een passie voor sales. Robin is binnen het bedrijf verantwoordelijk voor zowel de operationele als commerciële werkzaamheden rondom de nationale events. Naast reizen is ze gek op sport, fashion en food én spot zij in haar vrije tijd de laatste lifestyletrends. Robin is ambitieus, een doorzetter en gaat altijd recht op haar doel af.