“Een allround connecting agency”

Al sinds 2009 brengt Friends of the Brands merken op een originele en kwalitatieve manier in contact met de top social influencers in Europa, zoals celebrities, b(v)loggers, topsporters, ondernemers en journalisten.

Dankzij de unieke expertise van het team op het gebied van influencer marketing, zijn wij – écht als geen ander – in staat om merk en social influencers op een inhoudelijke en zeer persoonlijke manier met elkaar te verbinden. En dat zorgt ervoor dat een merkboodschap optimaal en dus uitermate effectief bij miljoenen consumenten onder de aandacht kan worden gebracht.

Dit doen wij via onze twee eigen, innovatieve event formats The Gift Suite en Like My Brand. Daarnaast ontwikkelt en produceert FOTB ook tailormade events en brand experiences in opdracht van derde partijen.

Ons Team

admin-dionne1

Dionne Schulf

Dionne Schulf werkte als Algemeen Directeur bij het internationale modemerk Belissima en als Associate Partner bij Management Bureau Montecatini. Dionne is marketing- en communicatie strateeg en fashionista in hart en nieren. Na het afronden van de modeacademie studeerde zij internationaal management aan de HES Amsterdam en bekleedde diverse Directie- en MT- functies bij internationale A-merken in de media, entertainment, mode en uitgeverij. Naast eigenaar van Friends of the Brands is deze resultaatgerichte business mom verantwoordelijk voor alle commerciële directiezaken en marketingstrategieën rondom de events inclusief alle voorkomende onderhandelingen met bedrijven en merken.

robin

Robin de Vries

Op haar 19e begon Robin bij Friends of the Brands als stagiaire, maar binnen enkele maanden groeide zij uit tot Project Manager met een passie voor sales. Robin is binnen het bedrijf verantwoordelijk voor zowel de operationele als commerciële werkzaamheden rondom de nationale events. Naast reizen is ze gek op sport, fashion en food én spot zij in haar vrije tijd de laatste lifestyletrends. Robin is ambitieus, een doorzetter en gaat altijd recht op haar doel af.

Suzanne

Suzanne Neugebauer

Met haar opgedane werkervaring bij een reclamebureau, een eigen bedrijf in de evenementenwereld en een voorliefde voor branding en marketing is de functie van Project Manager op het lijf geschreven van Suzanne. Haar ambitie, getting things done mentaliteit en creatieve ideeën zorgen voor de juiste aanvulling van het team. Los van verdere operationele werkzaamheden overziet zij als Project Manager alle nationale projecten en stuurt zij de rest van het team aan. Verder is ze gek op goede restaurants, schoenen, haar vrienden en familie.

Carmen_FOTB_1

Carmen Berkelmans

Als meisje van 10 begon zij te experimenteren met Photoshop en heeft ze in de loop der jaren van haar hobby haar vak weten te maken. Na haar afstudeerstage voor de opleiding media en vormgeving bij Friends of the Brands is zij haar eigen bedrijf gestart en is zij bij ons team verantwoordelijk voor de online en offline grafische uitingen. “The devil is in the details” is haar motto en zij gaat dan ook met een scherp oog voor detail te werk. Carmen is een girl on kicks en verzamelt graag (exclusieve) sneakers. Altijd op zoek naar de laatste (design)trends en nieuwe hotspots maar ze vindt het ook heerlijk om af te schakelen tijdens een bosrit op haar trouwe viervoeter.

Sefanja FOTB 3

Sefanja Lallhit

Regelen, regelen en nog eens regelen. Sefanja krijgt als onze ‘sales tiger’ alles voor elkaar. Ze vervult binnen ons team de functie van Project Management Assistent. Akkoord met een nee? Niet zomaar! Haar gedrevenheid, passie voor sales en haar inmiddels opgedane ervaring in de wereld van events zorgt er voor dat Sefanja een waardevolle toevoeging is aan ons team! Naast haar serieuze kant, lacht ze veel, gaat ze graag uiteten en een avond op stap met haar vrienden.

IMG_0620 5

Sascha van Leeuwen

Al langere tijd is Sascha zeer geïnteresseerd in alles rondom sociale media en marketing. Het is dan ook geen verassing dat ze binnen ons team de taak vervult als Online Marketing Assistent. Met haar oog voor detail en passie voor fashion en design zorgt ze dat de sociale media van Friends of the Brands er altijd goed uit ziet. Naast haar werkzaamheden rondom sociale media en online marketing gaat ze graag wat drinken met vrienden, uiteten, maar bovenal, winkelen!