“The allround connecting agency”

Al sinds 2009 brengt Friends of the Brands merken op een originele en kwalitatieve manier in contact met de top social influencers in Europa en de VAE, zoals celebrities, b(v)loggers, topsporters, ondernemers en journalisten.

Dankzij de unieke expertise van het team op het gebied van influencer marketing, zijn wij – écht als geen ander – in staat om merk en social influencers op een inhoudelijke en zeer persoonlijke manier met elkaar te verbinden. En dat zorgt ervoor dat een merkboodschap optimaal en dus uitermate effectief bij miljoenen consumenten onder de aandacht kan worden gebracht.

Dit doen wij via onze eigen, innovatieve event formats The Gift Suite, Like My Brand Men, Like My Brand Women, The White Dinner, The Gentlemen’s Club, The Gift Suite Mother’s Day en ons Charity Gala. Daarnaast ontwikkelt en produceert Friends of the Brands ook tailormade events en brand experiences in opdracht van derde partijen.

Schermafbeelding 2019-03-12 om 14.53.32

USP’S

 • Negen jaar ervaring in brand activation events
 • Mobilisatie kracht
 • Kennis van de markt en doelgroep
 • Onderscheidend vermogen
 • Innovatief
 • Actief in Europa en VAE
Schermafbeelding 2019-03-12 om 14.53.44

CORE VALUES

 • Flexibiliteit
 • Kwaliteit
 • Exclusiviteit
 • Resultaat gericht
 • Out of the box
Schermafbeelding 2019-03-12 om 14.55.01

COST EFFECTIVE

 • Lange termijn samenwerkingen
  • Locaties
  • Food & Beverages
  • Leveranciers
  • Styling
  • Techniek
Schermafbeelding 2019-03-12 om 14.55.08

INFLUENCER NETWERK

 • Journalisten
 • Hoofdredacteurs
 • Celebrities
 • Bloggers
 • Youtubers
 • Social Influencers
 • Artiesten
 • Top  sporters

Ons Team

admin-dionne1

Dionne Schulf

Founder & CEO

Dionne Schulf werkte als Algemeen Directeur bij het internationale modemerk Belissima en als Associate Partner bij Management Bureau Montecatini. Dionne is marketing- en communicatie strateeg en fashionista in hart en nieren. Na het afronden van de modeacademie studeerde zij internationaal management aan de HES Amsterdam en bekleedde diverse Directie- en MT- functies bij internationale A-merken in de media, entertainment, mode en uitgeverij. Naast eigenaar van Friends of the Brands is deze resultaatgerichte business mom verantwoordelijk voor alle commerciële directiezaken en marketingstrategieën rondom de events inclusief alle voorkomende onderhandelingen met bedrijven en merken.

robin

Robin de Vries

 Sales Manager

Op haar 19e begon Robin bij Friends of the Brands als stagiaire, maar binnen enkele maanden groeide zij uit tot Project Manager met een passie voor sales. Robin is binnen het bedrijf verantwoordelijk voor zowel de operationele als commerciële werkzaamheden rondom de nationale events. Naast reizen is ze gek op sport, fashion en food én spot zij in haar vrije tijd de laatste lifestyletrends. Robin is ambitieus, een doorzetter en gaat altijd recht op haar doel af.

IMG_0439 2

Jordi Hemme

Commercieel Medewerker 

Twee jaar geleden begon Jordi als stagiair bij Friends of the Brands. Na het afronden van zijn studie International Business Languages is hij eerst begonnen met werken op een advocatenkantoor, maar toch miste Jordi de evenementenbranche. Zo kwamen wij weer met Jordi in contact en maakt hij weer deel uit van ons leuke team. Met zijn enthousiasme, creativiteit en zijn gevoel voor taal is hij een goede toevoeging binnen ons team als commercieel medewerker. Jordi is niet alleen commercieel medewerker maar hij heeft zeker ook project management skills. In zijn vrije tijd gaat hij graag een hapje eten met vrienden, bezoekt hij festivals en vindt hij het leuk om op te hoogte te zijn van de laatste modetrends.

IMG_0620 5

Sascha van Leeuwen

 Online Marketing Assistent

Al langere tijd is Sascha zeer geïnteresseerd in alles rondom sociale media en marketing. Het is dan ook geen verassing dat ze binnen ons team de taak vervult als Online Marketing Assistent. Met haar oog voor detail en passie voor fashion en design zorgt ze dat de sociale media van Friends of the Brands er altijd goed uit ziet. Naast haar werkzaamheden rondom sociale media en online marketing gaat ze graag wat drinken met vrienden, uiteten, maar bovenal, winkelen!

IMG_0350_Facetune_10-10-2019-16-09-27

Josien Breedijk

 Online Marketing Stagiaire

Voor het laatste jaar van Josien haar studie Creative Business, gaat ze voor een uitdagende stage bij Friends of the Brands. Op haar studie kwam ze er al snel achter dat marketing echt haar ding was. Ze is een expert in social media en is daarom een echte aanwinst voor het team. Als creatief, enthousiast en hardwerkend persoon gaat Josien geen uitdaging uit de weg. In haar vrij tijd heeft ze houdt ze van de nieuwste modetrends ontdekken en nieuwe hotspots ontdekken.

IMG_0334

Amber Steenbeek

 Online Marketing Stagiaire

Met haar creativiteit zal Amber de komende 5 maanden het online marketing team van Friends of the Brands komen versterken tijdens haar stage. Op dit moment zit Amber in haar derde jaar van de studie Creative Marketing & Sales en heeft zij zich volledig gevonden in deze uitdagende stage. Voorgaand aan haar HBO-opleiding is Amber afgestudeerd als vormgeefster dus ze zal ook geen uitdaging uit de weg gaan wanneer het draait om de designs voor Friends of the Brands. In haar vrije tijd houdt ze er van om zo veel mogelijk nieuwe verschillende trends te ontdekken.

f1d4fb47-ee24-4036-8cc0-087eb7a75ba2

Romée Bongers

 Stagiaire Project Management

Ontmoet onze nieuwe project manager stagiaire. Voor het derde jaar van Romée haar studie Business Innovation, gaat ze voor een uitdagende stage bij Friends of the Brands. Tijdens haar stage werkt ze niet alleen mee binnen onze organisatie, maar zal ze ook een onderzoek uitvoeren. Romée is creatief, enthousiast en een hardwerkend persoon. Daarnaast is ze ook gedreven en “nee” is daarom absoluut geen optie voor haar. Zij gaat met een scherp oog voor detail te werk. In haar vrije tijd ontdekt en doet ze graag leuke dingen met haar vriendinnen en familie.

IMG_0360_Facetune_10-10-2019-16-10-41

Naomi Simonis

 Stagiaire Project Management

Voor het laatste jaar van Naomi haar studie Marketing & Communicatie, gaat ze voor een uitdagende stage bij Friends of the Brands. Deze keuze heeft zij gemaakt doordat zij een passie heeft voor het organiseren van events in haar familiebedrijf (horeca). Als enthousiast, hardwerkend en ondernemend persoon gaat Naomi geen uitdaging uit de weg. In haar vrije tijd gaat ze graag naar verschillende nieuwe horeca hotspots & uit met vrienden en vriendinnen.