WE’RE LEADERS IN AUTHENTIC CONNECTIONS

Friends of the Brands is in 2009 ontstaan uit een verschuiving van het medialandschap richting sociale media en influencers. Founder & CEO Dionne Schulf signaleerde deze behoefte bij marketeers en sprong als één van de eerste bedrijven in op de toen tamelijk onbekende wereld van influencer marketing.

Friends of the Brands staat bekend om het creëren van unieke event experiences, optimale customer journey’s, waarbij we bijzondere tailormade offline ervaring creëren, die een online buzz genereert – deze crossmediale combinatie is een meerwaarde gebleken voor vele merken. Dit doen we inmiddels al ruim 10 jaar op hoog niveau.

Wij brengen door middel van onze formats merken 1-op-1 in contact met invloedrijke doelgroepen, zoals celebrities, online influencers, journalisten, topondernemers, atleten en artiesten (m/v).

Met de jarenlange ervaring, brede kennis over het vak en succesvolle cases maken wij als geen ander authentieke matches voor merken. Tevens adviseren wij veel bedrijven hoe zij door middel van de juiste inzet van diverse influencer marketingtools hun marketingdoelstellingen op effectieve wijze kunnen behalen en geven wij strategiesessies en masterclasses.