10 MEI 2020

MOEDERDAG & DO

Op zondag 10 mei organiseerden wij ons allereerste online Moederdag event in samenwerking met Do, Kek Mama Magazine & Grand Cafe Krasnapolsky. Do zong alle moeders via een livestream toe omdat wij helaas niet fysiek samen konden komen vanwege de huidige pandemie. Wij zijn er enorm trots op dat wij, ondanks de huidige situatie, ons Moederdag event op een andere manier hebben kunnen laten plaatsvinden en samen met alle partners een totaal online bereik hebben behaald van 28,2 miljoen!

3 DECEMBER 2019

THE GIFT SUITE CHRISTMAS EDITION – 10 YEAR ANNIVERSARY

Op dinsdagochtend 3 december 2019 vond het 10-jarige jubileum van The Gift Suite Christmas van Friends of the Brands plaats voor de top 70 BN’ers, online influencers & YouTubers van Nederland. Ditmaal maakten zij kennis met een 20 tal merken op het gebied van beauty, fashion & lifestyle in The Imperial Suite van Hotel Okura Amsterdam.

25 NOVEMBER 2019

LADIES TRIP VAL THORENS

In samenwerking met Grace&Us nodigden we de 5 meest inspirerende en invloedrijke vrouwen van Nederland uit om van 25 tot 28 november met ons naar Val Thorens te reizen en te genieten van het prachtige winterlandschap van Frankrijk. De reis werd georganiseerd door Anouk Smulders en alle vrouwen werden persoonlijk door haar uitgekozen. Deze reis was gewijd aan de puurheid en het inspirerende leven van de uitgenodigde vrouwen. Met 3 dagen vol lezingen, workshops, proeverijen gewijd aan de geest, het lichaam en culinaire hoogtepunten, ontdekten we nieuwe perfect passende merken.

15 NOVEMBER 2019

L.O.L. SURPRISE! WINTER DISCO LANCERING

Op vrijdag 15 november organiseerde wij de L.O.L. Surprise! Winter Disco waar de nieuwe L.O.L. Surprise! Winter Disco collectie werd gelanceerd voor 20 bekende Nederlandse moeders, vaders en hun kinderen. Zij maakten hier kennis met de nieuwste Winter Disco collectie, de living L.O.L. Surprise! dolls en konden daarnaast ook schaatsen op Schaatsbaan Rembrandtplein. Na het event gingen zowel de kinderen als de ouders weg met een goed gevulde goodiebag.