CHRISTMAS AND CHARITY GALA – 2018

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Op vrijdag 21 december 2018 organiseerden Friends of the Brands de eerste editie van het Christmas & Charity gala. 100 inspirerende gasten bij elkaar in het prachtige Sofitel Legend The Grand Amsterdam voor een hele speciale charity avond. Dat is namelijk waar het Christmas & Charity gala voor staat, zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel. Voor de eerste editie was dit het Emma Kinderziekenhuis. Een stichting die zich inzet voor kinderen met een complexe, acute en/of chronische aandoening. Friends of the Brands vindt dit een belangrijk onderwerp waar zéker meer aandacht aan besteed moet worden.

De avond begon met een verpletterend optreden van Glennis Grace in de Raadszaal van het Sofitel Legend The Grand. Na een fantastisch optreden konden we beginnen aan het diner.

We werden verwend met overheerlijk eten, de nodige wijntjes, maar bovenal veel gezelligheid. Na het hoofdgerecht begon het dobbelspel. Een spel die voor velen al bekend was doordat deze vaak gespeeld wordt met sinterklaas. De gasten kregen de mogelijkheid om lootjes te kopen om deel te nemen aan het spel. En bovenverwachting raakten we alle lootjes binnen no-time kwijt. Het spel leverde maarliefst €18.000 op.

De avond werd afgesloten met een veilig. Hierbij werd een mascotte pakket van Ajax, een vlucht in een stuntvliegtuig en als kers op de taart, een jurk van Bloomfeld geveild. De veiling leverde in totaal €12.500 euro op.

Voor het Emma Kinderziekenhuis hebben we naast heel veel cadeaus voor de kinderen, die de gasten hadden meegebracht, meer dan €30.000 euro opgehaald. We kunnen niet wachten tot de volgende editie.

Benieuwd? Klik hier voor meer foto’s![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2962″ img_size=”400×325″ add_caption=”yes” alignment=”center” style=”vc_box_outline” onclick=”img_link_large” css_animation=”bottom-to-top”][/vc_column][/vc_row]