influencermarketing

Influencer marketing

Dankzij onze jarenlange ervaring met exclusieve nationale en internationale events, weten wij als geen ander hoe je de kracht van influencer marketing zo effectief mogelijk kunt inzetten.

Friends of the Brands zorgt ervoor dat merkboodschap en merkwaarden op een authentieke en kwalitatieve manier via het wijdvertakte netwerk van social influencers worden overgebracht naar de doelgroep.

Dit gebeurt door middel van events waarop wij top social influencers op een duurzame manier in contact brengen met een breed scala aan interessante merken. Ons netwerk van zowel merken als influencers is hierdoor enorm groot en divers. Friends of the Brands is in staat om de juiste partijen op een persoonlijke en prettige wijze met elkaar te verbinden. Dat doen we met passie en toewijding, óók voor jouw merk.
Meer lezen

events

Events

Via onze twee innovatieve, inmiddels zeer succesvolle eigen event formats The Gift Suite en Like My Brand creëren wij het ideale umfeld om in een perfecte setting één-op-één contact…

te hebben met de door ons geselecteerde top social influencers.

Wij bieden de meest toegankelijke en efficiënte manier om een persoonlijke band met hen op te bouwen. Zodra er sprake is van een échte match tussen merk en influencer, bouwen wij dit contact - in nauwe samenwerking met het merk - verder uit. De praktijk leert dat deze slimme aanpak het mogelijk maakt om via geëngageerde social influencers miljoenen consumenten recht in het hart van de doelgroep te bereiken.

Friends of the Brands verzorgt ook merkactivaties in opdracht van derden: van productlanceringen tot instore events tot red carpet awards… onze aanpak wordt met precies de juiste final touch afgestemd op product en merk.
Meer lezen

goodiebags

Goodiebags

Iedere marketeer weet dat consumenten zich niet meer laten verleiden door koude advertenties in de media. Consumenten willen ruiken, voelen en proeven voordat ze tot een aankoop overgaan.

In het gevecht om aandacht van de consument binnen de B2C-branche is tryvertisen, ofwel het gericht samplen via een goodiebag, dan ook dé ultieme oplossing.

Als pionier op het gebied van tryvertising stelt Friends of the Brands zorgvuldig luxueuze goodiebags samen, bestaande uit volwaardige producten of diensten die optimaal zijn afgestemd op de gelegenheid. Op deze manier kan de consument een product of dienst in real life uitproberen en op basis van zijn eigen ervaringen overgaan tot aankoop.

De goodiebags kunnen worden ingezet als marketing actie, sales tool, voor sampling en als promotiemiddel… maar ook als laatste contactmoment met jouw doelgroep tijdens een event.

Wij verzorgen circa 50.000 goodiebags op jaarbasis, waaronder events als de Ladies Night de Luxe van Pathé Nederland.
Meer lezen

Over ons

Al sinds 2009 brengt Friends of the Brands merken op een originele en kwalitatieve manier in contact met de top social influencers in Europa, zoals celebrities, b(v)loggers, topsporters, ondernemers en journalisten.

Dankzij de unieke expertise van het team op het gebied van influencer marketing, zijn wij – écht als geen ander – in staat om merk en social influencers op een inhoudelijke en zeer persoonlijke manier met elkaar te verbinden.

Dat zorgt ervoor dat een merkboodschap optimaal en dus uitermate effectief bij miljoenen consumenten onder de aandacht kan worden gebracht.

Dit doen wij via onze twee eigen, innovatieve event formats The Gift Suite en Like My Brand. Daarnaast ontwikkelt en produceert FOTB ook tailormade events en brand experiences in opdracht van derde partijen.

Merken

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Friends of the Brands? Become a friend!

Contact opnemen

Heb je vragen? Of wil je ons persoonlijk spreken? Niet uitstellen, maar mail ons direct op info@friendsofthebrands.com.