Persberichten

C&A WIJKT AF VAN PRIMAIRE DOELGROEP EN FOCUST OP MANNEN – ADFORMATIE

C&A komt met een campagne gericht op jonge mannen. Opvallend, aangezien de winkelketen hiermee afwijkt van zijn primaire doelgroep: de vrouw die een centrale rol vervult binnen haar gezin. Het merk heeft naar eigen zeggen een hoge naamsbekendheid, maar nog niet de gewenste merkperceptie onder jonge mannen. De campagne moet daar verandering in brengen.

Lees meer

IMAGINE RUN LANCEERT OP 29 SEPTEMBER HET GROOTSTE VIRTUELE WANDEL – EN LOOPEVENEMENT OOIT – EMERCE

Eén app, één dag en duizenden lopers! Imagine Run wil, in samenwerking met de Hartstichting, iedereen op Wereld Hart Dag (29 september) in beweging krijgen door middel van het grootste virtuele wandel- en loopevenement ooit. Het virtuele evenement vindt overal ter wereld plaats.

Lees meer

BERTRAM BEERBAUM | EXCLUSIVE FOR GREY7 – EXCELLENT MAGAZINE

Nederland is een meubelmerk rijker. Het nieuwe Grey7 werkt samen met gerenommeerde designers uit het topsegment om exclusief design toegankelijk te maken voor een breder publiek. De eerste collectie is ontworpen door de bekende designer Bertram Beerbaum. Van bank tot bed en van walk-in-closet tot eettafel, de collectie is vanaf nu verkrijgbaar.

Lees meer

LIKE MY BRAND 2018: HET ULTIEME OVERZICHT – JFK

Eens per jaar organiseert Friends of the Brands een supercool mannenevent: Like My Brand Men. JFK is als mediapartner altijd van de partij end dat is bepaald geen straf want weinig events zijn zo goed georganiseerd en worden door zoveel coole mannen bezocht als dit.

Lees meer

Lexus vraagt Don Diablo als influencer – Marketing Tribune

Lexus gaat een samenwerking aan met Pepijn Schipper, beter bekend als dj Don Diablo. Het automerk maakt bekend dat ze een speciaal ontworpen Lexus RC F aan ‘the Don’ ter beschikking stellen.

Lees meer

Lexus strikt wereldberoemde DJ Don Diablo

Lexus strikt wereldberoemde DJ Don Diablo Amsterdam, 15 september, 2017 DJ en Producer Don Pepijn Schipper (1980), beter bekend onder artiestennaam Don Diablo, zegt ja tegen Lexus. Afgelopen donderdag maakte het merk bekend dat zij een speciaal ontworpen Lexus RC F aan Don Diablo ter beschikking stellen. De samenwerking met Lexus betekent veel voor Don. [...] Lees meer

Dionne Schulf: ‘Als influencer moet je niet te veel reclame maken’ – Sprout

Influencers: zijn het nou verkapte marketingpoppetjes of ambassadeurs die geloven in je product? Sprout bespreekt het met influencer-ondernemer Dionne Schulf (47). Zeven jaar geleden, in 2010, besloot Schulf zich te storten op de markt voor influencers.

Lees meer

Start-ups rechtstreeks in contact met top-influencers

Op één dag 50 relevante top-influencers ontmoeten die bepalend kunnen zijn voor de toekomst van je merk. Dat is het idee achter The Start-up Fair, een nieuw initiatief van Friends of the Brands, experts in influencer marketing. Tijdens dit event op dinsdag 29 augustus…

Lees meer

Friends of the Brands geeft influencer marketing nieuwe dimensie – Fonk

Met de Start-up Fair probeert Friends of the Brands een directe manier van influencer marketing op te zetten. Tijdens het event krijgen 25 start-ups de mogelijkheid om 50 top-influencers te ontmoeten.

Lees meer

We love: Influencer-Meet-Up in Düsseldorf! – GRAZIA DE

Am Dienstag (23.05.2017) trafen im Düsseldorfer „Steigenberger Hotel“ Influencer, Blogger und namenhafte Labels aus den Bereichen Fashion, Beauty und Lifestyle bei „The Gift Suite“ zusammen.

Lees meer

THE GIFT SUITE: ONTBIJTEN MET BN’ERS – Kekmama

In het ultiem sjieke hotel The Grand in hartje Amsterdam staan geweldige gedekte tafels klaar voor zo’n dertig leuke moeders. De crew van Friends of the Brands weet als de beste bijzondere merken op het gebied van beauty, lifestyle, eten en mode te scouten. En die stellen ze dan graag voor aan bijzondere bloggers en bekende Nederlanders. Dit keer zijn het allemaal moeders, want het thema van deze Gift Suite is ‘Mother’s Day’.

Lees meer

‘The Gentlemen’s Club’: waar echte mannen bij elkaar komen – JFK

Hoe zorg je ervoor dat succesvolle, bekende en invloedrijke Nederlanders bij elkaar komen en de tijd van hun leven hebben? Simpel. Onder de naam The Gentlemen’s Club waar 25 mannen worden samengebracht, waaronder Winston Gerschtanowitz, Don Diablo, Dirk Zeelenberg en John Ewbank. Daarnaast mochten ook bekende ondernemers als Sander Lusink en Richard Kleinsman niet ontbreken. Allemaal dankzij Friends of the Brands, die dit als geen ander kan.

Lees meer

Dionne Schulf (Friends of the Brands): “Engagement is waar bedrijven voor betalen” – Marketingfacts

“Veel mensen denken dat het alleen om een groot bereik gaat, het aantal volgers, maar dat is niet het geval. Bereik is een parameter die meetelt, maar wat misschien nog wel belangrijker is, is engagement. Wat is je echte invloed op je volgers? Dat is waar merken voor betalen.”

Lees meer

Tweede editie The White Dinner van Friends of the Brands was weer een succes en JAN was aanwezig – JAN Magazine

Afgelopen donderdag waren de Top 50 vrouwelijke influencers, onder wie JAN’s hoofdredacteur Esther Goedegebuure, te gast bij ‘The White Dinner’ in The Harbour Club Amsterdam. Een luxueus diner georganiseerd door Friends of the Brands, die als geen ander weet hoe je bekende gezichten, online influencers en top ondernemers bij elkaar brengt en hen tijdens unieke evenementen aan een scala exclusieve, verrassende en vernieuwende merken presenteert.

Lees meer

Nederlands influencer-marketingbureau gaat internationaal – Adformatie

Heeft influencer marketing in Nederlands de afgelopen jaren een hoge vlucht genomen, ook in andere landen ziet Schulf de interesse nu groeien. In België is Friends of the Brands actief met The Gift Suite en Like My Brand – The White Dinner. En voor dit jaar staat de uitrol op het programma van concepten in Duitsland en de Verenigde Arabische Emiraten.

Lees meer

Friends of the Brands naar Dubai – Fonk

Friends of the Brands breidt het komende jaar flink uit. Het influencermarketingbureau gaat in 2017 events organiseren in onder meer België, Duitsland en de Verenigde Arabische Emiraten. Friends of the Brands brengt merken in contact met social influencers als celebrities, bloggers, vloggers, topsporters, ondernemers en journalisten.

Lees meer

ELLE België te gast bij The White Dinner in Antwerpen – ELLE.be

Afgelopen maandag was ELLE België te gast bij ‘The White Dinner’ in Antwerpen. Een luxueus etentje georganiseerd door Friends of the Brands waar alle gasten – en dus ook wij – we van kop tot teen in de watten werden gelegd. Na afloop kregen we nog een loodzware goodiebag mee naar huis die jij dankzij ELLE en Friends of the Brands kan winnen.

Lees meer

Goodiebag Girl gaat verder als Friends of the Brands

Vooruitzien, innovatief zijn en scherp blijven. Vanuit deze kernbegrippen verandert Goodiebag Girl per 1 april 2014 haar naam in Friends of the Brands. De nieuwe naam is gekoppeld aan een nieuwe marktpositie. Friends of the brands blijft goodiebags verzorgen, maar het…

Lees meer