fbpx

OUR SERVICES

Friends of the Brands biedt de volgende 4 diensten aan:

CONTACT US

EVENTS

Friends of the Brands onderscheidt twee typen events: eigen formats en tailor made brand events.

De focus van de eigen eventformats ligt altijd op het connecten van merken met invloedrijke doelgroepen en andersom. Deze formats geven een merk de ultieme gelegenheid om rechtstreeks in contact te komen met invloedrijke doelgroepen en het merkverhaal persoonlijk te vertellen. Daarnaast kunnen op de evenementen direct authentieke samenwerkingen opgezet worden met ambassadeurs die een natuurlijke klik hebben met het merk.

Naast de Friends of the Brands formats verzorgen wij ook tailormade events. Denk hierbij aan een productlancering of een (her)positionering van een merk. Wij denken hierbij van A tot Z mee met de klant en werken een uniek concept uit passend bij de doelstellingen, doelgroep en het budget.

INFLUENCER MARKETING CAMPAGNES

Friends of the Brands zorgt ervoor dat de kernboodschap en waarden van een merk op een authentieke en kwalitatieve manier via het enorme internationale netwerk van social influencers wordt gecommuniceerd met de doelgroep. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe je de kracht van influencer marketing zo effectief mogelijk kunt inzetten. Ook hebben wij een eigen Influencer Rating System ontwikkeld waarin wij influencers op diverse punten toetsen. Deze tool gecombineerd met de ervaring en expertise zetten wij in voor diverse influencer marketing campagnes van onze klanten.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Al meerdere jaren adviseren wij onze klanten over de aanpak van hun owned sociale media kanalen. Evenementen, samenwerkingen met influencers en (crossmedia) campagnes hebben direct effect op de traffic naar en bereik van deze pagina’s. Wij adviseren onze klanten over de trends op dit gebied, geven masterclasses en beheren Instagram, Facebookaccounts via earned & paid campagnes voor verschillende merken.

DESTINATION MARKETING

Het creëren van memorabele experiences is hetgeen waarmee merken zich kunnen onderscheiden en waarde kunnen creëren.

Friends of the Brands organiseert in opdracht van een toeristenverkeerbureau of een merk een tot in detail verzorgde trip. We creëren een ultieme setting en totaalbeleving waarbij de organisatie van de reis geheel uit handen wordt genomen van de klant en de gasten van de invite tot het laatste contactmoment in de watten wordt gelegd. Met als doel: storytelling en exposure genereren op een effectieve en doelgerichte manier.