fbpx

OUR SERVICES

Friends of the Brands biedt de volgende 4 diensten aan:

CONTACT US

BRAND STRATEGY & VISUAL IDENTITY

Als merk is het belangrijk om een positieve band op te bouwen met je doelgroep. Je wilt de doelgroep raken met een heldere boodschap en sterke content zodat je een onvergetelijke indruk kunt achterlaten. Een merk of bedrijf moet niet alleen duidelijk zijn over wie ze zijn en wat ze doen, maar vooral ook over wat ze komen brengen. Tijdens het Brand Strategy traject stellen we samen met onze merkstrategen jouw eigen Merkpaspoort op. Dit doen we aan de hand van verschillende tools, waardoor het na afloop in één oogopslag duidelijk is waar je als merk voor staat. Het Merkpaspoort is hét startpunt om ijzersterke en relevante content te kunnen gaan maken. Aan de hand hiervan maken we een creatieve vertaalslag naar een effectieve visual brand strategy. We creëren de juiste look and feel in de vorm van beeld, tekst en tone of voice en dit vertalen we door naar de website, social media kanalen en andere uitingen

INFLUENCER MARKETING CAMPAGNES

Friends of the Brands zorgt ervoor dat de kernboodschap en waarden van een merk op een authentieke en kwalitatieve manier via het enorme internationale netwerk van social influencers wordt gecommuniceerd met de doelgroep. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe je de kracht van influencer marketing zo effectief mogelijk kunt inzetten. Ook hebben wij een eigen Influencer Rating System ontwikkeld waarin wij influencers op diverse punten toetsen. Deze tool gecombineerd met de ervaring en expertise zetten wij in voor diverse influencer marketing campagnes van onze klanten.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Al meerdere jaren adviseren wij onze klanten over de aanpak van hun owned sociale media kanalen. Evenementen, samenwerkingen met influencers en (crossmedia) campagnes hebben direct effect op de traffic naar en bereik van deze pagina’s. Wij adviseren onze klanten over de trends op dit gebied, geven masterclasses en beheren Instagram, Facebookaccounts via earned & paid campagnes voor verschillende merken.

DESTINATION MARKETING

Het creëren van memorabele experiences is hetgeen waarmee merken zich kunnen onderscheiden en waarde kunnen creëren.

Friends of the Brands organiseert in opdracht van een toeristenverkeerbureau of een merk een tot in detail verzorgde trip. We creëren een ultieme setting en totaalbeleving waarbij de organisatie van de reis geheel uit handen wordt genomen van de klant en de gasten van de invite tot het laatste contactmoment in de watten wordt gelegd. Met als doel: storytelling en exposure genereren op een effectieve en doelgerichte manier.