fbpx

OUR SERVICES

Friends of the Brands biedt de volgende 6 diensten aan:

CONTACT US

BRAND STRATEGY & VISUAL IDENTITY

Als merk is het belangrijk om een positieve band op te bouwen met je doelgroep. Je wilt de doelgroep raken met een heldere boodschap en sterke content zodat je een onvergetelijke indruk kunt achterlaten. Een merk of bedrijf moet niet alleen duidelijk zijn over wie ze zijn en wat ze doen, maar vooral ook over wat ze komen brengen.

Tijdens het Brand Strategy traject stellen we samen met onze merkstrategen jouw eigen merkpaspoort op. Dit doen we aan de hand van verschillende tools, waardoor het na afloop in één oogopslag duidelijk is waar je als merk voor staat. Het merkpaspoort is hét startpunt om ijzersterke en relevante content te kunnen gaan maken. Aan de hand hiervan maken we een creatieve vertaalslag naar een effectieve visual brand strategy. We creëren de juiste look and feel in de vorm van beeld, tekst en tone of voice en dit vertalen we door naar de website, social media kanalen en andere uitingen.

BRAND STRATEGY & VISUAL IDENTITY

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT & SOCIAL STRATEGY

Al meerdere jaren adviseren wij onze klanten over de aanpak van hun owned sociale media kanalen. Evenementen, samenwerkingen met influencers en (crossmedia) campagnes hebben direct effect op de traffic naar en bereik van deze pagina’s. Wij adviseren onze klanten over de trends op dit gebied, geven masterclasses en beheren Instagram, Facebookaccounts via earned & paid campagnes voor verschillende merken.

INFLUENCER MARKETING & PUBLIC RELATIONS

Dankzij de jarenlange ervaring weet Friends of the Brands als geen ander hoe je de kracht van influencer marketing zo effectief mogelijk kunt inzetten. Wij zorgen ervoor dat de kernboodschap en waarden van een merk op een authentieke en kwalitatieve manier via ons netwerk van intrinsieke, internationale ambassadeurs wordt gecommuniceerd met de doelgroep. Ons eigen Influencer Rating System, gecombineerd met onze ervaring en expertise zetten wij al meer dan 12 jaar in voor diverse influencer marketingcampagnes van onze klanten.

Binnen deze service werken wij zowel voor de merken, als voor het talent of de influencer. Zo vertegenwoordigen wij een aantal ambitieuze, creatieve en enthousiaste professionals in Nederland op het gebied van personal branding en influencer marketing en zijn wij verantwoordelijk vanaf het deal-making proces, tot aan het strategisch meedenken en uitwerken van de campagne. Dit houdt in dat wij zowel voor het merk, als voor het talent alles van A-Z regelen wanneer wij hen aan elkaar koppelen.

OWN EVENT FORMATS & TAILOR-MADE EVENTS

Friends of the Brands ontwikkelde 4 eigen event formats en 7 sub-formats, waarbij de focus altijd ligt op het connecten van merken met invloedrijke doelgroepen en andersom. Deze formats geven je als merk de ultieme mogelijkheid om rechtstreeks in contact te komen met invloedrijke doelgroepen, het merkverhaal persoonlijk te vertellen, naamsbekendheid op te bouwen, een burst in exposure te genereren en daarnaast direct authentieke samenwerkingen op te zetten met ambassadeurs passend bij het merk.

Naast onze eigen event formats organiseren wij veel evenementen voor merken. Denk aan een productlancering of een imagoprobleem van een merk. Hierbij denken wij van A tot Z mee met onze klanten. Ook brengen wij de evenementen van onze klanten naar een hoger niveau door onze expertise, creativiteit, sterk netwerk en de partners & sponsoren die wij aan elkaar kunnen verbinden.

DESTINATION MARKETING

Het creëren van memorabele experiences is hetgeen waarmee merken zich kunnen onderscheiden en waarde kunnen creëren.

Friends of the Brands organiseert in opdracht van een toeristenverkeerbureau of een merk een tot in detail verzorgde trip. We creëren een ultieme setting en totaalbeleving waarbij de organisatie van de reis geheel uit handen wordt genomen van de klant en de gasten van de invite tot het laatste contactmoment in de watten wordt gelegd. Met als doel: storytelling en exposure genereren op een effectieve en doelgerichte manier.