fbpx

DESTINATION MARKETING

Experience is believing is één van de redenen geweest om in mei 2018 te starten met onze divisie Travel.

workWORD LID VAN ONS PLATFORM

DESTINATION MARKETING

Experience is believing is één van de redenen geweest om in mei 2018 te starten met onze divisie Travel.

Deze divisie is ontstaan vanuit de behoefte van merken en onze doelgroep om voor een langere en intensievere periode te netwerken en de merkbeleving te ervaren. Bij voorkeur in een ultieme, door Friends of the Brands, gecreëerde setting waarbij de perfect fit van de groep en de A-Z experience van groot belang zijn. Wij nemen de organisatie van de reis geheel uit handen van de klant en de gasten worden van de invite tot het laatste contactmoment in de watten gelegd.

Zo zijn wij van start gegaan met onze eerste buitenland reis voor The Gentlemen’s Club naar Marbella, wat vervolgens leidde tot nog vijf succesvolle trips:

  • Ladies trip Aruba i.s.m. Beau Monde Magazine
  • The Gentlemen’s Club voor Bentley naar Manchester
  • BMW Le Mans- Lexus UX Sunrise to Sunrise trip naar Italië, Zwitserland & Frankrijk
  • Lufthansa trip naar Wenen
  • Women of the World trip i.s.m. Anouk Smulders (Grace&Us) naar Val Thorens.

Het initiatief voor een reis naar het buitenland ontstaat enerzijds vanuit een toeristisch bureau, waarbij er de behoefte is om een land, streek of eiland te laten ervaren door een invloedrijke doelgroep. Anderzijds komt deze vraag van een merk of ons netwerk. In alle gevallen gaat het om een totaalbeleving van een land, product of dienst waarbij dit gedurende meerdere momenten wordt ervaren en vervolgens wordt gedeeld op social media. Storytelling = key!

De selectie van invloedrijke mensen die deelnemen aan de diverse trips wordt zorgvuldig gemaakt door het raadplegen van ons Influencer Rating System en zijn afhankelijk van de doelstellingen die de klant heeft op het gebied van exposure.