fbpx

EVENTS

Friends of the Brands onderscheidt twee typen events: eigen formats en tailor made events.

workWORD LID VAN ONS PLATFORM

EIGEN EVENTS

Het idee van de eigen event formats van Friends of the Brands is in 2009 ontstaan tijdens een trip naar Amerika. Daar zijn we bekend geraakt met een evenement dat gedurende de Oscars werd georganiseerd voor celebrities en stylisten. Tijdens dit evenement werden zij in contact gebracht met verschillende merken en konden zij kennis maken met de belangrijkste trends. Dit concept is vertaald naar de Nederlandse markt en The Gift Suite is inmiddels al ruim 12 jaar een waar begrip onder influencers en merken. The Gift Suite wordt nu ook jaarlijks georganiseerd in diverse andere Europese landen.

Bovendien ontwikkelde Friends of the Brands  4 eigen event formats en 7 sub-formats, waarbij de focus altijd ligt op het connecten van merken met invloedrijke doelgroepen en andersom. Deze formats geven je als merk de ultieme mogelijkheid om rechtstreeks in contact te komen met invloedrijke doelgroepen, het merkverhaal persoonlijk te vertellen en daarnaast direct authentieke samenwerkingen op te zetten met ambassadeurs passend bij het merk.

Onze eigen event-formats:

  • The Gift Suite (Christmas, Summer & Mother’s Day)
  • The White Dinner
  • Like My Brand (Women & Men)
  • The Gentlemen’s Club

Met onze eigen events bereiken wij middels social media, YouTube, TV en (print) media miljoenen consumenten.

TAILOR MADE EVENTS

Naast onze eigen event formats organiseren wij veel evenementen voor merken. Denk aan een productlancering of een imagoprobleem van een merk.

Hierbij denken wij van A tot Z mee met onze klanten. We gaan van start met een brainstorm om de behoefte van de klant in kaart te brengen. Aan de hand hiervan werken we vervolgens een uniek en creatief event concept uit passend bij de strategie, doelstellingen, doelgroep en het budget van het merk. Friends of the Brands is verantwoordelijk voor alle onderdelen op het gebied van projectmanagement. Denk hierbij aan het uitnodigingstraject, concept, productie, styling, fotografie, video, exposure via online en offline kanalen, follow-up etc.

Ook brengen wij de evenementen van onze klanten naar een hoger niveau door onze expertise, creativiteit, sterk netwerk en de partners & sponsoren die wij aan elkaar kunnen verbinden. De resultaten van deze evenementen worden verwerkt in een rapportage en gemeten aan de hand van social media (Instagram, Facebook, blogs, YouTube) en print magazines.

De afgelopen jaren hebben wij custom made concepten ontwikkeld en georganiseerd voor onder andere: The Agency, Wehkamp, Keune Haircosmetics, Netflix, Anastasia Beverly Hills, Dyson, C&A, Cortina, MGA Entertainment, Lexus, Remington, Revitalash, Bertram Beerbaum, L.O.L. Kids en Wella New Wave.