fbpx

INFLUENCER MARKETING CAMPAIGNS

In de afgelopen jaren is het aantal social influencers sterk toegenomen en meegegroeid met de vraag vanuit merken.

workWORD LID VAN ONS PLATFORM

INFLUENCER MARKETING

In de afgelopen jaren is het aantal social influencers sterk toegenomen en meegegroeid met de vraag vanuit merken. Omdat influencers invloedrijk zijn en het gedrag van potentiële consumenten beïnvloeden is het steeds belangrijker om kritischer en zorgvuldiger de juiste Influencer te kiezen als ambassadeur van jouw merk.

Na al het geweld van fake followers & likes, kun je tegenwoordig niet alleen afgaan op de hoeveelheid volgers, likes, de engagement, het profiel of de professionele feed. Om die reden heeft Friends of the Brands een eigen Influencer Rating System ontwikkeld waarin wij influencers toetsen op basis van demografische gegevens, maar ook engagement, echte/neppe volgers, betrokkenheid, en interessegebieden van volgers. Meten is weten.

Deze tool, gecombineerd met onze eigen ervaringen en expertise, zetten wij in voor influencer marketingcampagnes.

Belangrijk voor Friends of the Brands is dat de samenwerking authentiek en echt is. Vandaar dat een influencer marketingcampagne vaak het vervolg is van een evenement, waar het merk en de influencers elkaar persoonlijk hebben ontmoet en een natuurlijke en organische klik hebben gevormd die de samenwerking waarborgt.