fbpx

DOEL

Het vraagstuk van Aesthetic Solutions: ‘hoe kunnen we onze medische kennis op een toegankelijke manier delen op social media?’ en ‘hoe bereiken we zowel onze B2B doelgroep als onze B2C doelgroep bereiken?’.

CONCEPTUITWERKING

Op deze vragen hebben wij tijdens de strategiesessie en in het afgelopen jaar antwoord gevonden. Inmiddels kun je via sociale media kanalen goed terechtkomen bij je B2B doelgroep, wanneer je de juiste tone of voice weet te vinden. Medische termen worden op een toegankelijke manier toegelicht, zodat beide doelgroepen, B2B en B2C, worden bereikt.

Wij hebben ervoor gekozen om de beelden van het Instagram account afwisselend te houden en naast productfoto’s ook te focussen op het team van Aesthetic Solutions, lifestyle foto’s en bewegend beeld. Door de groei die heeft plaatsgevonden (we begonnen met 5425 volgers en zitten inmiddels op bijna 10.000 volgers binnen 1,5 jaar) kunnen wij concluderen dat deze strategie effectief werkt.

Naast het beheer van de earned social media kanalen en het opstellen van de merkstrategie, hebben wij Aesthetic Solutions geholpen met een LinkedIn masterclass, hebben we het ontwerp van het logo en de visuele uitingen voor de eerste Awardshow dat door Aesthetic Solutions is gelanceerd mogen maken en hebben we verschillende content shoots georganiseerd.