fbpx

DOEL

Voor de lancering van de nieuwste productlijnen, de Dyson V10 en de Dyson Purifier, in Nederland nodigden we 25 vooraanstaande vrouwelijke BN’ers, social influencers en invloedrijke journalisten uit. De vraag was of wij ruchtbaarheid konden geven aan de lancering van de nieuwe producten, maar ook aan konden tonen hoe de technologie van een (huishoud)product je leven aanzienlijk makkelijker en gezonder kon maken.

CONCEPTUITWERKING

Op 26 april 2018 vond het culinaire event Dyson V10 Let’s Talk Health Lunch plaats: a healthy house is a happy home. In de Amsterdamse kookstudio Keizer Culinair waren 25 invloedrijke vrouwelijke BN-ers, social influencers en pers aanwezig om tijdens een kookworkshop persoonlijk de werking van de nieuwste Dyson producten te ervaren. Het UK-team van Dyson was tevens aanwezig op het event om alle producten eerst te demonstreren. Het zelfbereide eten werd op een mooi aangeklede tafel door de dames genuttigd, waarna de genodigden een Dyson product naar keuze mee naar huis kregen.

RESULTATEN

Het evenement was een groot succes op social media. De aanwezige gasten hebben een heuse social buzz gecreërd met in totaal 106 posts en 9.209.700 bereik. De magazines Margriet, Libelle TV, Harper’s Bazar en Women’s Health plaatste mooie product shots en reviews n.a.v. dit event.

  • Totaal bereik: 9.209.700
  • Mediawaarde: € 491,-

*exposure gemeten tot 1 week na het event