fbpx

DOEL

Dyson wilde de Dyson V10 groots lanceren in Nederland. De vraag was of we exposure konden genereren rondom de lancering van de nieuwe stofzuiger onder zowel een mannelijke als vrouwelijke doelgroep en ook aan konden tonen hoe de technologie achter een huishoudelijk product je leven aanzienlijk kon veranderen. Voor de lancering van de Dyson V10 in Nederland nodigden we 25 vooraanstaande mannelijke BN’ers, social influencers en invloedrijke journalisten uit.

CONCEPTUITWERKING

Het evenement werd georganiseerd op Pampus, een monumentaal forteiland voor de kust van Amsterdam met 400 jaar oer-Hollandse geschiedenis en avontuur. Het fort op het eiland werd omgetoverd tot een waar Dyson paradijs, met onder andere een levensgrootte blow-up van de Dyson V10 en Dyson branding over het hele eiland. De heren werden opgehaald bij een centrale afvaartlocatie door speedboten en bij aankomst werden ze ontvangen met champagne en bittergarnituur en rondgeleid op het eiland. De avond ging officieel van start met een presentatie van Dyson en een heerlijk driegangendiner aan een mooi gedecoreerde lange dinertafel. Na afloop van het diner werd de groep opgedeeld in vier groepen en werden er vier competitieve activiteiten met de Dyson V10 gespeeld. De competities leverden hilarische beelden op en de winnaars van de competitie kregen een fles champagne van Dyson aangeboden. De gasten gingen naar huis met een V10 stofzuiger.

RESULTATEN

Met klinkende namen als JayJay Boske, Tim Douwsma, Kalvijn en Robbert Rodenburg zijn we in staat geweest om dagenlange social buzz te creëren voor de lancering van de Dyson V10. De 25 genodigden hebben diverse stories geplaatst gedurende de avond. Bovendien hebben alle mannen een Instagram post gepubliceerd over hoe zij de Dyson V10 thuis gebruikte.

  • Totaal bereik: 13.260.164
  • Mediawaarde: €1.411.249

*exposure gemeten tot 1 week na het event