fbpx

DOEL

Bentley benaderde Friends of the Brands omdat zij graag toegang tot het diverse en welvarende netwerk van Friends of the Brands wilden. Ter uitbereiding van hun bestaande doelgroep is het merk op zoek naar verjonging door jongere succesvolle ondernemers, die tevens actief zijn op social media, aan het merk te binden. De vraag was of het influencer marketingbureau een selectie kon maken van 10 welvarende en invloedrijke ondernemers die een groot bereik maar ook potentiele kopers kunnen zijn. Deze groep kreeg de unieke mogelijkheid van, een nog niet eerder gerealiseerde, privé rondleiding in de Bentley Fabriek in Manchester.

 

CONCEPTUITWERKING

Voor de reis naar Manchester hebben we voor de 10 genodigden, die zorgvuldig geselecteerd zijn op basis van profiel en groepsdynamiek, een exclusieve ervaring gecreëerd vanaf het uitnodigingsmoment tot aan het allerlaatste contactmoment. Aangezien Bentley bekend staat als The Gentlemen’s sports car zijn de gasten geheel in James Bond stijl op 5 februari thuis opgehaald door een Bentley privéchauffeur en afgezet bij het VIP Centre van Schiphol. Gedurende de vlucht naar Manchester werden de genodigden voorbereid op een inspirerend en compleet programma, die meteen bij aankomst van start ging. Naast het bezoeken van een schietbaan, waar de mannen hun schietvaardigheden tevens konden bijspijkeren, ging de privé tour van start in de Bentley fabriek in Manchester. Deze 2 daagse trip werd afgesloten in één van de historische hotels van Manchester, The Principal, waar de heren een Gentlemen’s cocktail workshop kregen en tevens overnachten.

RESULTATEN

De genodigden, waaronder Humberto Tan, documenteerde de reis via hun owned social media kanalen. Daarnaast hebben 4 heren contact gelegd met Bentley om een eventuele order te plaatsen. JFK Magazine, hét mannen-lifestyle magazine van Nederland met een oplage van 20.000, documenteerde de reis in een twee pagina tellend artikel.

  • Totaal bereik: 7.087.380
  • Mediawaarde: €811.401,-

*exposure gemeten tot 1 week na het event