fbpx

DOEL

We hebben, in opdracht van Visit Aruba, de 8 meest inspirerende en invloedrijke vrouwen van Nederland uitgenodigd om samen met ons te reizen naar Aruba. Het doel van de reis was om in 5 dagen tijd de influencers kennis te laten maken met het veelzijdige aanbod van het prachtige pittoreske eiland. De gasten deelden hun ervaringen met hun doelgroep via hun social media kanalen. Beau Monde ging mee voor een reisverslag in het magazine.

 

CONCEPTUITWERKING

Voor de reis naar Aruba hebben we voor de 8 genodigden, die zorgvuldig geselecteerd zijn op basis van profiel en groepsdynamiek, een exclusieve ervaring gecreëerd vanaf het uitnodigingsmoment tot aan het allerlaatste contactmoment. De gasten werden op donderdag 17 oktober thuis opgehaald door een privéchauffeur en afgezet bij het VIP Centre van Schiphol. Gedurende de vlucht naar Aruba werden de genodigden voorbereid op een inspirerend en compleet programma, die meteen bij aankomst van start ging. Er stond een heerlijk diner klaar in het hotel. Voor de 5 dagen werd er onder andere een sailing trip met de Montfore Luxury Cruise Dinner georganiseerd, een prachtige boottrip met fenomenaal uitzicht over de Atlantische oceaan, een private island jeep tour en een exclusief ontbijt in het National Park Arikok. De gasten werden verder verwend met welverdiende spa treatments en pilatessessies. Natuurlijk mogen sunset dinners, die met liefde werden voorbereid door de locals, op een reis in Aruba niet ontbreken.

RESULTATEN

Voor Visit Aruba hebben we via verschillende crossmediale kanalen exposure gegenereerd. De gasten, die allemaal een groot bereik hebben via hun social media kanalen, hebben de hele reis vastgelegd door middel van stories en posts. Beau Monde, de toonaangevende glossy in Nederland met een oplage van 28.000, reisde mee voor een artikel van 5 pagina’s. RTL Boulevard, Nederlands grootste entertainment tv-show, deed verslag over de reis.

  • Totaal bereik: 36.664.951
  • Mediawaarde: € 462.250