fbpx

DOEL

In opdracht van MGA Entertainment nodigde Friends of the Brands 25 invloedrijke ouders samen met hun kinderen uit voor de lancering van de Winterdisco Toys van L.O.L. Surprise, het nummer 1 speelgoedmerk in de wereld. Het doel van het event was om brand awareness te creëren voor het merk en de lancering van de nieuwe producten.

 

CONCEPTUITWERKING

Op vrijdag 15 november werden 25 ouders samen met hun kinderen in een heus L.O.L Surprise paradijs in de serre van het hotel NH Caransa Amsterdam verwelkomd. De middag startte met een inspirerende trendpresentatie van KEK Mama, tevens mediapartner van het event. Vervolgens werden onder het genot van heerlijke bites, sweets & drinks de nieuwste L.O.L Surprise Winterdisco producten onthuld. De kinderen mochten vervolgens het nieuwste speelgoed uittesten en op de foto met L.O.L walk- around dolls, terwijl de moeders ondertussen in de watten werden gelegd. Het evenement werd afgesloten op de schaatsbaan van het Rembrandtplein.

RESULTATEN

We hebben voor de nieuwste lancering van Winterdisco Toys van L.O.L. Surprise exposure gegenereerd via de owned social media kanalen van de invloedrijke moeders en vaders. Tevens publiceerde KEK Mama (oplage 22.123) een artikel over het evenement en de nieuwe producten van L.O.L Surprise.

  • Totaal bereik: 4.335.483
  • Mediawaarde: €112.000

*exposure gemeten tot 1 week na het event