fbpx

DOEL

Na jarenlang indrukwekkende interieurprojecten te doen, lanceerde Bertram Beerbaum, één van Nederlands meest toonaangevende designers, zijn eerste interieur-designboek. Het boek met de naam HALF Interior Design, is een op zichzelf staand designstuk en bevatte dertien nationale en internationale projecten, waaronder twee met een European Property Awards bekroond. Friends of the Brands werd aangesteld voor het bedenken en uitvoeren van het creatieve concept van de boeklancering.

 

CONCEPTUITWERKING

HALF Interior Design werd, onder het toeziend oog van pers, bekende Nederlanders, influencers en interieur trendwatchers in het Sint Olof’s Kapel in Amsterdam gelanceerd. De kapel in het voormalig kerkgebouw werd, als ode aan de titel van het boek, door middel van een lichtplan opgesplitst in twee delen. In het eerste deel werd met een openingsspeech van Bertram en een spetterend optreden van zanger Omry het interieurdesignboek officieel gelanceerd. De gasten werden vervolgens begeleid naar het tweede deel van de kapel, waar er ruimte was voor 1 op 1 gesprekken met Bertram Beerbaum, onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes bereid door chef Chris Naylor (Michelinster).

RESULTATEN

Naast de social buzz van het evenement hebben we 14 publicaties in toonaangevende mediatitels (o.a. Metro, Villa d’Arte, Residence en Stijlvol Wonen) gegenereerd met een totaalbereik van 1.804.749 en mediawaarde van €98.925,-

  • Totaal bereik: 1.804.749
  • Mediawaarde: €98.925,-