fbpx

CASE: THE AGENCY

DOEL

Het high-end ‘boutique style’ makelaarskantoor The Agency, bekend van de Amerikaanse televisieprogramma’s ‘The Real Housewives of Beverly Hills’ en van ‘Million Dollar Listing’, ook in Nederland groot en bekend maken.

CONCEPTUITWERKING

We zijn eind 2021 gestart met het strategisch brand management van The Agency Nederland. Tijdens zo’n strategie sessie presenteren wij een uitgebreide marktanalyse van de Nederlandse markt en bepalen we de kernwaarden en tone of voice. Daarnaast stellen we target doelgroepen vast en formuleren we een globaal cross media plan. De uitwerkingen voegen we samen in een “branding bible”, dat centraal staat voor alle uitingen en marketing activiteiten van het merk in de Nederlandse markt.

Nadat we de merkstrategie, social branding en media strategie hebben opgesteld voor The Agency, zijn we begonnen met het beheer van de online kanalen van het bedrijf: Instagram, Facebook en LinkedIn. Binnen 1 maand hebben we voor het Instagram account van The Agency een substantiële groei gerealiseerd van 200 volgers.

RESULTAAT

Naast het social media beheer, hebben we ook een succesvol crossmedia & PR traject voor The Agency uitgevoerd, met een aantal prachtige publicaties. Door het effectief inzetten van ons internationale netwerk zorgen wij ervoor dat The Agency op een kwalitatieve manier bij de juiste doelgroep onder de aandacht wordt gebracht. Om de entree van The Agency op de Nederlandse vastgoedmarkt te vieren, hebben wij in maart 2022 een tailor-made launch event voor The Agency georganiseerd, met succes!