fbpx

DOEL

The Gift Suite is een exclusief Friends of the Brands event format dat gedurende het jaar in diverse edities wordt geëxecuteerd. Tijdens de Christmas Editie in 2019, die tevens het 10-jarig jubileum markeerde van dit spectaculaire evenement, nodigde Friends of the Brands de top 50 vrouwelijke BN’ers, bloggers, vloggers, socialites en invloedrijke journalisten uit om gedurende het evenement kennis te maken met een selectie van zorgvuldig samengestelde merken.

De Presidential Suite van het vijfsterrenhotel Okura Amsterdam werd omgetoverd tot luxe cadeaukamers waarbij 20 top tier merken de gelegenheid kregen hun producten, diensten en merkbeleving aan de genodigden te presenteren, die gedurende het evenement door middel van sociale media de merken onder miljoenen consumenten onder de aandacht brachten.

CONCEPTUITWERKING

Op dinsdagochtend 3 december 2019 presenteerden 20 merken op het gebied van beauty, fashion, lifestyle & gadgets hun producten en diensten tijdens The Gift Suite. Na een kort welkomstwoord, onder het genot van een heerlijk ontbijt en een privéconcert van Edsilia Rombley, ging The Gift Suite officieel van start. De dames maakten kennis met 20 prachtige merken, die over de verschillende kamers in de Presidential Suite van het Okura Amsterdam verspreid waren. Na afloop van het event ging iedereen naar huis met een rijkelijk gevulde goodiebag met o.a. de producten van de deelnemende merken. Zo kon iedereen de Gift Suite nog eens thuis herbeleven! Geheel in de traditie van Friends of the Brands koppelde ze dit jaar het goede doel Het Vergeten Kind aan The Gift Suite Christmas, waardoor er met veel liefde van de genodigden mooie cadeaus werden ingezameld voor de stichting Het Vergeten Kind.

RESULTATEN

Gedurende de evenementen van Friends of the Brands ontstaan er persoonlijke en authentieke contacten tussen de merken en de invloedrijke genodigden. Hierdoor wordt er onder andere door middel van de social-owned kanalen van de genodigden exposure gegenereerd. Bovendien heeft Santé, mediapartner van The Gift Suite Christmas 2019, een artikel van 2 pagina’s gepubliceerd in hun maandelijkse tijdschrift (oplage 194,000) en op hun website (MUU 79,111).

  • Totaal bereik: 37.564.865
  • Mediawaarde: €515.000

*exposure gemeten tot 1 week na het event