fbpx

DOEL

Om meer bekendheid te genereren voor Wella New Wave hebben we in samenwerking de indrukwekkende ‘Wella New Wave Touch-up Truck’ gecreëerd. Deze merkactivatie hebben we van A tot Z georganiseerd op basis van de behoeften en wensen van de markt. Een merkactivatie biedt de mogelijkheid om op een persoonlijke, authentieke en memorabele manier in contact te komen met je doelgroep.

FORMAT

Op het festival Dance Valley konden festivalbezoekers terecht bij Wella New Wave voor een uitgebreide ’touch-up’, zodat ze de hele dag en nacht helemaal ‘on fleek’ konden dansen. Door professionele stylisten werd het haar van de bezoekers in een festivallook gestyled. Daarnaast kon je als bezoeker je ‘New Wave’ look vastleggen bij de fotobooth van klikkie.

Door het bedenken van deze interactieve merkactivatie kon de doelgroep van Wella New Wave op een onvergetelijke manier kennismaken met het merk. De bezoekers van de ‘Touch-Up Truck’, kregen daarna een aantal producten mee naar huis om te proberen. Deze ’tryvertising’ (try-before-you-buy advertising) werkt effectief om de doelgroep te stimuleren de producten aan te schaffen.

RESULTAAT

Aantal festivalbezoekers: 60.000

Aanwezige uitgenodigde influencers: 10

Totaal bereik Influencers: 1.619.100

Totale mediawaarde: €26.000,-

Locatie: Dance Valley